Barcelona

Detingut el propietari i 9 treballadores d'un prostíbul de Sarrià, a Barcelona, per drogar clients i robar-los

Els detinguts agafaven les targetes de crèdit dels clients i els feien diversos cobraments des del local

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari i nou treballadores d'un prostíbul del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona per drogar els clients i després robar-los. Segons els mossos, també els agafaven les targetes de crèdit i els feien diversos cobraments des del local. 

La investigació va començar al desembre, després de rebre diverses denúncies de clients. Tots explicaven que, després de contractar un servei en el prostíbul i prendre-hi una copa, es començaven a trobar malament, i alguns fins i tot perdien el coneixement i acabaven al carrer desorientats i sense diners.

Els mossos van demanar proves analítiques de les víctimes i van comprovar que totes tenien elevades dosis en sang de diferents substàncies, com ara cocaïna o amfetamines. Per tot plegat, es va fer una entrada i escorcoll al prostíbul el 3 de març i, de les 43 noies que hi treballaven, 23 portaven a sobre diverses dosis de droga i es van intervenir les imatges del local.

Els deu detinguts són nou dones d'entre 24 i 41 anys i el propietari del local, de 51 anys. Dues de les dones han ingressat a la presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta, ja que es busquen més persones implicades en el cas. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut