Crits contra Puigdemont, TV3 i els Mossos a la manifestació per la unitat d'Espanya

RedaccióActualitzat

La manifestació per la unitat d'Espanya d'aquest diumnege a Barcelona ha tingut un marcat to festiu, com la del 8-O a Via Larietan, però de nou s'han sentit crits en contra dels Mossos d'Esquadra, de TV3 i de Puigdemont.

Els crits de "Puigdemont, a presó" han tornat a ressonar, amb algunes pancartes que el qualificquen de colpista o dictador. Els crits s'han sentit fins i tot durant els parlament finals. L'exministre Josep Borell ha retret els manifestants els seus càntics: "Ja hi tornem. No us poseu al seu nivell".

 

TV3, manipuladora" s'ha sentit amb força, en especial en els punts on treballaven els periodistes. Així ha quedat la furgoneta mòbil de TV3:


I així ha arribat als estudis de la televisió:


El diari "El País" recull un vídeo on es veu com alguns manifestants volen impedir a un periodistes francès que entrevisti un periodista de TV3 que estava cobrint la manifestació:


Un periodista d'"El Nacional" també ha estat agredit durant la manifestació, a la cantonada de la Gran Via amb el passeig de Gràcia de Barcelona, tal com denuncia el mitjà:

Els Mossos d'Esquadra també han rebut els crits del manisfestants. En aquest cas, però, ha estat a la plaça Sant Jaume, lluny de la manifestació per la unitat convocada per Societat Civil Catalana


ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Independència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut