Arrimadas demana al president del Parlament, Roger Torrent, que dimiteixi

Arrimadas l'hi ha dit en una conversa telefònica i ha anunciat que presentaran un recurs d'empara al Constitucional

Actualitzat

La cap de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, acaba d'anunciar que ha parlat amb el president del Parlament, Roger Torrent, i que li ha demanat que presenti la dimissió.

Arrimadas, líder de Ciutadans al Parlament, ha explicat que volia mantenir una reunió formal amb Torrent, però que aquest li ha dit que tenia l'agenda molt plena. Per això, al final, la conversa ha estat telefònica.



En compareixença a la sala de premsa de la cambra legislativa catalana, Arrimadas ha tornat a demanar a Torrent "que no utilitzi la institució del Parlament per fer mítings polítics".

"El senyor Torrent està allargant el problema, està fent créixer la divisió i la confrontació a Catalunya, i no s'està comportant com el president del Parlament i ni molt menys està a l'alçada de la responsabilitat que exigeix un moment com aquest. I per tot això, acabo de parlar amb el senyor Torrent per demanar-li la dimissió, perquè no pot estar ni un minut més al capdavant del Parlament una persona que només actua com l'advocat defensor de Puigdemont i que amb les seves declaracions i actuacions el que fa és fer créixer la divisió i la confrontació social a Catalunya."


També ha anunciat que Ciutadans presentarà "un recurs d'empara al TC" perquè Torrent, "fomenta la divisió" i "crida a desobeir els tribunals".

 

Estem treballant per ampliar aquesta informació

ARXIVAT A:
Procés catalàCsInvestiduraArticle 155
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut