Una de les creacions de Miquel Suay, aquest dilluns al 080 (EFE)
Una de les creacions de Miquel Suay, aquest dilluns al 080 (EFE)
barcelona

Arrenca la 080 al TNC amb un homenatge a Pierre Cardin

Més d'una trentena de dissenyadors i marques de moda mostren fins divendres les seves creacions a la capital catalana

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns ha començat una nova edició de la 080 Fashion Barcelona. L'escenari del Teatre Nacional de Catalunya ha estat el punt de trobada de la moda catalana. Durant cinc dies es podran seguir les desfilades de 33 dissenyadors i marques de moda com Antoni Miró, Josep Abril, Míriam Ponsa, TCN, Yerse, Txell Miras o Custo Barcelona, entre altres.

La jornada inaugural d'aquesta dinovena edició ret homenatge al dissenyador francès Pierre Cardin. S'hi farà el muntatge musical "Dorian Gray: la bellesa no té pietat", produït pel mateix dissenyador, un musical que reflexiona sobre el pas del temps a partir de l'obra d'Oscar Wilde.

Les encarregades d'obrir la passarel·la a la Sala Tallers han estat les firmes de moda infantil Bóboli i CND by Condor. Ho han fet abans que presentessin les seves propostes els dissenyadors emergents que van guanyador a la darrera edició, Blame i Miquel Suay.

Una de les novetats d'aquesta edició és el que s'anomena "see now-buy now", on es podrà comprar la roba vista sobre la passarel·la.

La 080 tindrà altre cop una Open Area, amb l'objectiu d'apropar al món de la moda a tots els públics, al vestíbul del TNC i amb una carpa a l'exterior.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut