Albiol diu que només sortiran de la presó els polítics que acatin la Constitució

RedaccióActualitzat

El president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha posat condicions a la sortida de la presó dels consellers i el vicepresident que són a Estremera i Alcalá-Meco.

En un acte de campanya a Salou, Albiol asegura que només sortiran de la presó els polítics que acatin la Constitució. Ho ha fet com un retret a Miquel Iceta, del PSC, de qui diu que fa de redemptor dels independentistes:

"Jo li dic a Iceta que només poden abandonar la presó els polítics que acatin la Constitució, respectin l'Estat de Dret i reconeguin el 155 i la tasca que ha fet el govern d'Espanya. Si això no passa, no hi pot haver cap mesura de gràcia"

Xavier García Albiol ha lloat avui la figura del fiscal José Manuel Maza i ha asegurat que va contribuir de manera decisiva a, segons ha dit, recuperar la normalitat a Catalunya. Ha ressaltat que Maza va posar "en el seu lloc els independentistes".

En l'acte de presentació de la candidatura del seu partit a Tarragona, el líder del PPC ha dit que les eleccions del dia 21 són les més importants que s'han fet mai a Catalunya.

Albiol també ha interpel·lat a Cs i PSC per demanar-los que es comprometin a aturar "l'adoctrinament" a les escoles perquè els alumnes adoptin la ideologia independentista.

 

 

 

ARXIVAT A:
Article 155IndependènciaEleccions 21DProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut