Barcelona

Agressions ultres a Barcelona durant el 29-O

RedaccióActualitzat

Comissions Obreres ha denunciat que aquest diumenge una treballadora de Ferrocarrils de la Generalitat ha estat agredida per alguns assistents a la manifestació que convocava Societat Civil Catalana:

 

 

Un periodista d'El Nacional agredit durant la manifestació

Un participant a la manifestació unionista que s'ha fet aquest migdia a Barcelona ha agredit un periodista d'El Nacional quan era al Passeig de Gràcia cantonada amb Gran Via mentre feia la seva feina, gravant imatges de la marxa.

Tot ha passat quan es trobava a l'àrea de premsa. En aquells moments alguns manifestants estaven increpant als periodistes. El periodista estava gravant la situació que s'havia creat quan una persona li ha donat una puntada de peu. Alguns dels assistents, amb banderes espanyoles, han aturat l'agressor i se l'han endut.

Un taxista resulta ferit amb puntades de peu i una llauna

Cinc o 6 nois, que participaven a la manifestació, han creuat Pau Claris cridant "Viva España". Alguns cotxes han acompanyat amb el clàxon el seus crits però un taxista no ho ha fet.

Aleshores, un dels joves, ha donat una puntada al cotxe i, el taxista, que portava turistes, ha parat el cotxe en sec i ha sortit al crit de "què feu!".

Un dels nois li ha donat diverses puntades al taxista i després li ha llençat una llauna al cap que li ha obert la cella. L'agressor ha marxat ràpidament però un parell dels seus amics s'han quedat a demanar perdó i calmar el taxista.

la Guàrdia Urbana ha obert diligències i ha fet un informe de lesions. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra obriran una investigació en cas que el taxista denunciï els fets.

 

 

Un sikh ha estat agredit pels manifestants

Un sikh que venia banderes espanyoles ha estat agredit per alguns assistents a la manifestació d'aquest diumenge. 

 


 

ARXIVAT A:
Independència
Anar al contingut