Mapa de pluges fins a les 13 hores.
Mapa de pluges fins a les 13 hores.

Les pluges descarreguen més de 60 l/m2

Néstor GómezActualitzat

Les pluges intenses de les darreres hores han descarregat més de 60 l/m² i aquesta tarda avancen cap a les comarques gironines.

Una línia d'inestabilitat amb pluges ha entrat des de Castelló i Terol cap a les Terres de l'Ebre, Ponent i Catalunya Central. Les pluges més intenses han arrencat a partir de mitja matinada i en poques hores ja havia acumulat més de 50 l/m², ens comentava Vicenç Carrera, observador meteorològic de Xerta. Al llarg del matí, les pluges han descarregat al nord de les comarques de Tarragona i Barcelona amb registres que han arribat als 67 l/m² al Vendrell.

Durant les properes hores les pluges es traslladaran cap a les comarques de Girona, localment seran moderades. La previsió del temps per avui permetrà l'aparició del sol pel sud del país, mentre que al nord persistiran els núvols i les precipitacions.

Llevantada a la vista

El temps de paraigua no acabarà pas avui. De fet, el paraigua i l'impermeable seran de menester al llarg del que queda de setmana. Una llevantada arribarà demà dijous i ens acompanyarà fins diumenge al matí amb pluges que regaran totes les comarques, sobretot les del litoral.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut