Hoquei patins

Miquel Masoliver es fa enrere i jugarà amb la selecció espanyola d'hoquei patins

El jugador del Barça Sorli Discau Miquel Masoliver s'ha quedat a un pas de renunciar a jugar amb la selecció espanyola, després de reconsiderar la seva decisió per l'amenaça d'una forta sanció. Masoliver ha entrat en la tria de Carlos Feriche per al pròxim Europeu i li havia comunicat al seleccionador que no pensava vestir més la samarreta d'Espanya, per jugar de forma exclusiva amb Catalunya. Aquesta negativa, però, li podia costar a Masoliver entre dos i cinc anys de suspensió també a nivell de clubs, segons el reglament federatiu. Tant és així que, després d'analitzar els fets amb el club, el jugador s'ha fet enrere.

Actualitzat

Miquel Masoliver gairebé no va poder jugar el partit que enfrontava l'equip d'hoquei amb la directiva del Barcelona que servia per tancar la temporada. El seu telèfon mòbil va començar a sonar. Poques hores abans havia comunicat que renunciava a la convocatòria de la selecció espanyola d'hoquei sobre patins per disputar el Campionat d'Europa. La raó, falta de motivació i ganes de descansar després d'una temporada molt dura. Però, ràpidament, des de la Federació Espanyola es va advertir que un cop convocat, si s'hi negava, la sanció és d'entre 2 i 5 anys sense jugar ni amb la selecció ni amb el seu club, el Barcelona. Per aquesta raó, de comú acord amb el club, ha decidit anar a l'Europeu d'Itàlia.

En canvi, el porter del Barcelona Egurrola i el del Reus, Trabal, com que hi van renunciar abans de fer-se pública la convocatòria, no corren el mateix risc d'inhabilitació que Miquel Masoliver.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut