Barcelona

L'Audiència absol Carlos Morín de les acusacions d'avortaments il·legals

El ministeri fiscal sol·licitava 273 anys de presó per a Morín, a qui acusava de practicar 89 avortaments il·legals a dones en avançat estat de gestació mogut únicament pels diners. La secció sisena de l'Audiència absol també els col·laboradors del doctor Morín, que també estaven acusats, i la seva dona i sòcia.

RedaccióActualitzat
L'Audiència de Barcelona ha absolt el doctor Carlos Morín, acusat de practicar avortaments il·legals a dones en avançat estat de gestació a les seves clíniques de Barcelona. La secció sisena de l'Audiència absol també la seva dona i sòcia, per a qui la fiscal demanava 171 anys de presó, i els col·laboradors de Morín, que també estaven acusats, nou persones en total, entre les quals ginecòlegs, psiquiatres i anestesistes.

El ministeri fiscal sol·licitava 273 anys de presó per a Morín, més del que demanava l'acusació particular. L'acusava de practicar 89 avortaments il·legals mogut únicament pels diners, ja que va considerar que no va actuar per filantropia o amb ànim d'ajudar les seves pacients. A banda dels 89 delictes d'avortament, Morín també estava acusat d'associació il·lícita i d'un delicte continuat de falsedat documental. La defensa en demanava l'absolució.

El cas va sortir a la llum el 2006, arran d'una gravació secreta d'un programa de la televisió danesa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut