El jugador del Manchester City Vincent Kompany, a la sala de premsa. (Foto: EFE)
Futbol

El Manchester City arriba al Camp Nou creient en la remuntada i amb Kun Agüero

El Manchester City s'ha entrenat aquest dimarts al Camp Nou per preparar el partit de dimecres contra el Barça. L'equip anglès no està en el seu millor moment de forma, com ho demostra el fet d'haver quedat eliminats de la Copa anglesa aquest cap de setmana passat a mans d'un equip de la Segona Divisió, el Wigan. A diferència del partit d'anada, el City podrà disposar de Kun Agüero. El tècnic Manuel Pellegrini és baixa per sanció.

Actualitzat

El Manchester City s'entrena aquesta tarda al Camp Nou per preparar el partit de dimecres contra el Barça. L'equip anglès no està en el seu millor moment de forma, com ho demostra el fet d'haver quedat eliminats de la Copa anglesa aquest cap de setmana passat a mans d'un equip de la Segona Divisió, el Wigan. A diferència del partit d'anada, el City podrà disposar de Kun Agüero.

El duel se'l perdrà el tècnic Manuel Pellegrini, que és baixa per sanció per les declaracions que va fer després del partit contra el Barça en l'anada, en què va criticar l'actuació arbitral. També serà baixa Demichelis, perquè en el partit d'anada va ser expulsat en la jugada del penal, que va transformar Messi en el 0-1. Tot i que el Barça va acabar imposant-se per 0-2, el Manchester City confia en la remuntada.

El jugador del Manchester City, Vincent Kompany, ha assegurat que "no hi tenim res a perdre, es tracta d'anar endavant. L'important és el primer gol i portar la iniciativa del joc per canviar la dinàmica del partit. Si és així, podem marcar 2 o 3 gols. Es tracta de marcar primer i portar la iniciativa en el marcador".

També ha comparegut en roda de premsa el segon entrenador del City, Rubén Cousillas, ja que Pellegrini no ha volgut comparèixer com a forma de protesta per la sanció. Cousillas ha assegurat que el seu equip lluitarà fins a l'últim minut davant el Barça, tot i que ha reconegut que serà complicat capgirar el 0-2 de l'anada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut