Convocatòria de propostes de malalties

El 30 de maig del 2022 s'ha tancat el període per rebre propostes sobre les malalties que centraran La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 2023 i la del 2024. Les propostes seran avaluades i ordenades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i elevades al Patronat, que serà qui decidirà, finalment, les malalties que centraran aquestes edicions del programa. 

La Fundació La Marató de TV3 prioritza l'excel·lència i la transparència en totes les accions que du a terme al llarg de l'any. La seva responsabilitat es deu a la seva audiència i, sobretot, als donants dels fons que es recapten gràcies a la confiança, l'esforç, l'emoció i l'extraordinària solidaritat de la ciutadania. Una exigència dirigida a garantir  l'acompliment dels seus objectius: la sensibilització social i la promoció de la recerca de les malalties tractades durant el programa La Marató i en les seves campanyes de divulgació i difusió prèvies, on el retorn social de les fites aconseguides gràcies als projectes finançats té un pes essencial. 

Per poder assolir aquests objectius, la Fundació evoluciona en paral·lel a la societat i, per tant, els suggeriments i les opinions que els ciutadans i col·lectius de diversos àmbits li fan arribar sobre el projecte La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, l'interessen de manera especial.

En aquest sentit, des del 2006, la Fundació presenta una convocatòria pública perquè la ciutadania hi participi activament i empoderada, a través de diverses entitats de l'àmbit de la salut, tot aportant propostes de malalties amb les quals es determinarà la temàtica que centra cada edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

La crida de propostes del 2022 ha estat la novena que la Fundació ha obert a la societat. Les sol·licituds recollides en les anteriors crides van contribuir a decidir els temes de les darreres 15 edicions de La Marató.

Anar al contingut