Alta Ribagorca

El Pont de Suert

ABD Associació Benestar i Desenvolupament

Rifa solidària II

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Residència i cd gent gran de l'Alta Ribagorça

L'entitat informa: Rifa solidària dirigida als usuaris de la residència i centre de dia, als seus familiars i a tota la comunitat.

Portem recaptats:
81€

Ajuntament del Pont de Suert -Piscina Municipal Coberta-

Marató d'activitats a la piscina

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
LA PISCINA

L'entitat informa: AQUASALUT: Activitat gratuïta amb un recull de les millors cançons dels discs de la Marató. A l'acabar EXHIBICIÓ de la gent que practica habitualment l'activitat. La recaptació dels donatius anirà destinada a la Marató de TV3.

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
LA PISCINA

L'entitat informa: AQUAGIM: Activitat gratuïta on es desenvoluparà una sessió d'aquagym. La recaptació dels donatius anirà destinada a la Marató de TV3.

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
LA PISCINA

L'entitat informa: CIRCUIT DE JOCS: Activitat gratuïta dirigida a nens/es a partir de 1r de Primària on es realizaran diferents jocs aquàtics amb una finalitat lúdica. La recaptació dels donatius anirà destinada a la Marató de TV3.

Data:
Hora:
18:15
Lloc:
LA PISCINA

L'entitat informa: WATERPOLO: Partit de waterpolo per a adults on la recaptació dels donatius anirà destinada a la Marató de TV3.

Portem recaptats:
338.30€

Vilaller

Associació de Dones Riupedrós conjuntament amb l´ Ajuntament i totes les Associacions de Vilaller

Chocolatada y senderismo

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
local social "montidro"

L'entitat informa: Por la tarde, a partir de la 6 de la tarde, una chocolatada popular amenizada con musica del disco de la marató y con la realizacion de bingos para recaudar fondos a cargo de la associació de dones ruipedrós y la associacio de la llar de jubilats l´om.

Portem recaptats:
1155.70€
Anar al contingut