Conferències educatives

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades en el programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per més de 400 professionals de la salut s'encarrega d'impartir al voltant de 5.300 sessions divulgatives en cada nova edició.

Campanya de difusió a les escoles de La Marató 2017

Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre del 2017, s'oferiran més de 5.000 conferències divulgatives per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de les malalties infeccioses.

Per a més informació sobre la campanya de conferències, contacteu-nos a través del correu electrònic conferencies(@)ccma.cat o dels telèfons 93 444 48 30 / 93 444 48 44.
 

Vídeo divulgatiu sobre les malalties infeccioses


19a edició del concurs "Pinta La Marató"

Després d'assistir a les conferències, un total de 304 classes de 128 centres educatius van participar en el concurs Pinta La Marató, tot plasmant en un mural la seva particular visió sobre les malalties infeccioses. El premi per a la classe autora del cartell guanyador i dels dos finalistes és un cap de setmana en un alberg de Catalunya, sufragat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

Cartell guanyador


Escola Ramar 2, Sabadell. Classe de 4rt ESO A

 

Cartells finalistes

 


Escola Isabel de Villena, Esplugues de Llobregat. Classe de 5è de Primària B

 


Escola Internacional del Camp, Salou. Classe de 2n d'ESO B


Galeria dels cartells participants en el concurs

Anar al contingut