Anar a la navegació principal
La vestiteca

Marta Carreras, la nova col·laboradora a "Divendres":

En parlem amb Mònica Cavanillas, dissenyadora del programa - Quan temps vas tenir des que vas saber que tindries una nova col·laboradora al programa

En parlem amb Mònica Cavanillas, dissenyadora del programa



- Quan temps vas tenir des que vas saber que tindries una nova col·laboradora al programa fins que vas haver de concretar la seva imatge?
De fet, ho vaig saber el dia que agafava vacances d'estiu, a principis d'agost, quan marxava per la porta i el director del programa em va dir qui era finalment la nova cara de "Divendres". Vaig parlar amb la Marta per telèfon de seguida i vam quedar d'acord , ja que jo no la veuria fins l'1 de setembre, el primer dia de directe del programa després de l'estiu.
Realment, vaig tenir hores només. Per un primer contacte visual aquell 1 de setembre i el dia següent , ja estava fent recerca i portant mil peces per poder fer una primera prova d'estil.

- Quin és el procés que segueix una dissenyadora de vestuari per plantejar i presentar la imatge que portarà?
Primer de tot, tenir una bona xerrada amb ella. Saber els seus gustos personals: roba, colors, marques que utilitza normalment.
Comentar-li com es treballa al departament de Disseny de Vestuari de TV3. Treure-li les possibles pors (tòpics com: "la tele engreixa", "la tele fa gran ", etc.), i tenir un "feedback" perquè pugui agafar confiança.
Jo sempre explico que cada un de nosaltres tenim vàries cares del nostre prisma, normalment només ens en veiem una. Com a dissenyadora, he d'introduir peces que mai s'hauria emprovat i he de saber mostrar-li totes les cares bones possibles d'ella mateixa. És un moment màgic perquè molts presentadors mai triarien "looks" com els que els hi proposem i que, molt sovint, amb el temps acaben adquirint-los com a estils personals.
La imatge, l'estil proposat mai ha de ser antagònic a la persona, ha de sumar, i sempre, sempre, fer que la persona estigui còmoda per poder transmetre.

- En aquest cas, el procés t'ha sigut fàcil o has topat amb algun entrebanc?
El procés amb la Marta ha sigut facilíssim. Ella és una persona a qui li agrada molt la moda i ha confiat en nosaltres des del principi. S'ha deixat aconsellar i ens entenem molt bé, i es veu en el resultat del seu "look", del seu disseny de vestuari. És per a mi molt satisfactori.

- Parla'ns de l'estil de la Marta per a "Divendres"...
La Marta té un estil molt fresc, molt jove, amb un punt sexi. De fet, ella té molt bon físic i crec que li potenciem des d'aquí. Hi ha vàries empreses de moda que ens cedeixen la seva roba a canvi d'agraïments, com "System Action"

Marta Carreras



Ben aviat farem passar el nostre test a la Marta, no us el perdeu!

Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts