Anar a la navegació principal
La vestiteca

El vestuari de la Laia Farré per a la F1

Com tots sabeu, la Laia Farré fa quatre temporades que presenta el Campionat del Món de Fórmula 1. Amb la seva estilista, la Gràcia, fan una tria

Com tots sabeu, la Laia Farré fa quatre temporades que presenta el Campionat del Món de Fórmula 1.
Amb la seva estilista, la Gràcia, fan una tria de tot el que pot necessitar durant aquests mesos.La Laia, amb la seva estilista, la Gràcia Zurera, i la M. del Valle Sosa, relacions públiques de Lacoste, a les instal·lacions que tenen a BarcelonaComencem a fer tria i a emprovarValorant quins colors li queden més bé a la LaiaDe la passarel·la al carrer. Aquí és on veiem que la roba de les desfilades no només és d'exposició. En aquest cas, encaixa perfecta amb la Laia i amb el programaContinuem les proves... Pantalons, vestits, camises, polos, jaquetes... tot el que la Laia necessita per a les seves presentacions voltant pel món!Peces d'abric per quan el fred no perdona. Ho tenim tot previst!

Punt final a l'armari de la Laia per aquesta temporada.Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho.

Us agradaria que us els descobríssim?

"La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber.


Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog

Últims posts