Anar a la navegació principal
La vestiteca

3 Embarassos molt televisius:

De tant en tant la cigonya ens visita, televisivament parlant, és clar. Això suposa que haurem de remodelar l'armari en funció de quin tipus d'embarassada

De tant en tant la cigonya ens visita, televisivament parlant, és clar. Això suposa que haurem de remodelar l'armari en funció de quin tipus d'embarassada tenim.
Potser no sabíeu que a la tele hi ha 3 tipus d'embarassos i embarassades?
Doncs si, i aquí en teniu un recull:


1.La falsa embarassada:
No hi ha "culebrón" que no tingui alguna embarassada. Acostumen a ser embarassos exprés que duren menys de 9 mesos. De fet, no compten per setmanes ni mesos, sinó per capítols.
És un embaràs planificat pels guionistes i suposa ampliar l'armari del personatge amb roba nova i més ample.
A mesura que gravem haurem d'anar afegir al vestuari del personatge no només una panxa d'embarassada, sinó també el volum corresponent al pit per fer-lo més creïble.





I com ho fem?
Hi ha molts models de panxes i de materials, l'elecció és una qüestió de gustos i de mesos. Cal tenir en compte que a mesura que van passant els capítols s'haurà de canviar de panxa o afegir-hi volum per adaptar-lo als mesos de gestació.




2. L'embarassada de veritat:
Sol passar que les estilistes són de les primeres d'assabentar-se de l'embaràs de la presentadora del programa. No és que siguem bruixes, però sabem reconèixer algunes pistes com pantalons que ja no corden o canvis en la talla de sostenidor.
Un cop confirmades les nostres sospites, l'estilista haurà de reajustar tot el vestuari a la nova situació.
A vegades aprofitarem peces que ja tenim que es poden anar modificant mitjançant gaies o obrint pinces. També podem reutilitzar peces d'altres embarassades. En el magatzem de vestuari, "la vestiteca", tenim un apartat de roba d'embarassades.
Aquí trobarem peces que s'han anant comprant pels diferents programes i les podrem aprofitar. Per la seva versatilitat són molt apreciades les peces bàsiques, llises i atemporals.
El més important és mantenir l'estil que fins ara ha portat la presentadora.








3. L'embarassada secreta:
De vegades hi ha temes que no es poden planificar amb antelació, així que quan una actriu es queda embarassada no sempre té sentit incorporar en la trama el seu nou estat al personatge de la sèrie.
Amb la complicitat de l'equip de realització les noies de vestuari són les seves aliades imprescindibles per dur a terme aquesta tasca de dissimular.
Veritables expertes en l'art del camuflatge utilitzen bosses, abrics, fulards o qualsevol peça que tapi el volum de la panxa.





Per acabar d'arrodonir-ho sempre es poden tenir a mà plantes, mobiliari o algun objecte que ajudi a tapar aquell volum que delata un embaràs.





Ara que coneixeu el nostre secret podeu tornar a veure aquest capítol de La Riera :



Hem recuperat aquesta imatge del programa L'Hora Q.
Sabríeu dir quin d'aquest tipus d'embarassades hi ha?









Anar al contingut

La vestiteca

Disseny de Vestuari de TV3 fa gairebé trenta anys que és el departament responsable de crear per a qualsevol programa els "looks" de presentadors, actors, músics, col·laboradors, vestint-los. I coneix tots els secrets per fer-ho. Us agradaria que us els descobríssim? "La Vestiteca", doncs, és un blog per conèixer a fons el Departament de Disseny de Vestuari. Volem obrir-vos les nostres portes. Us mostrarem el "backstage" del procés de creació d'estilismes i dissenys que veieu per pantalla. El nostre dia a dia amb presentadors, actors..., i tots els secrets que vulgueu saber. Som aquí per recollir els vostres consells, per resoldre els vostres dubtes, les vostres consultes, les vostres curiositats..., és el moment de furgar la televisió per dins. A partir d'ara "La Vestiteca" serà l'espai de trobada entre l'audiència i nosaltres.

Cerca posts del blog
Últims posts