"La maternal", de Pilar Palomero
"La maternal", de Pilar Palomero
Viure la maternitat als 14 anys

"La maternal", amb la participació de TV3, s'estrena al cinema

Arriba als cinemes "La maternal", la nova proposta de Pilar Palomero després de "Las niñas". Un drama, amb la participació de TV3, sobre una jove en risc d'exclusió social que arriba embarassada a un centre d'acollida per a mares adolescents on haurà d'aprendre a ser mare.

"La maternal" s'estrena el 18 de novembre a les sales comercials. És la nova proposta de Pilar Palomerodirectora de "Las niñas", una altra de les òperes primes més sonades i multipremiades dels últims anys.

"La maternal", que compta amb la participació de TV3, ha passat recentment per la Secció Oficial de la Berlinale i per la Secció Perlas del Festival de Sant Sebastià, on ha estat guardonada amb la Concha a Millor Interpretació Principal per a Carla Quílez.

La pel·lícula explica la història de la Carla, una jove de catorze anys en risc d'exclusió social que arriba al centre d'acollida LMaternal embarassada de sis mesos. Allà haurà d'aprendre a conviure amb les seves companyes adolescents i a preparar-se per a la futura maternitat.

Sinopsi:
La Carla té 14 anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un vell restaurant de carretera als afores d'un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l'assistenta social s'adona que està embarassada de cinc mesos, Carla ingressa a La Maternal, un centre per a mares menors d'edat on comparteix el dia a dia amb altres joves com ella. Juntes amb els nadons s'enfrontaran amb aquest nou món d'adults per al qual no han tingut temps de preparar-se.

Una producció de Bteam Prods i Inicia Films amb la participació de TV3, TVE i Movistar Plus.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut