"¿Quién mató a bambi?" s'estrena aquest divendres

El divendres 15 de novembre ha arribat a les sales la pel·lícula "¿Quién mató a Bambi?" dirigida per Santi Amodeo i protagonitzada per Quim Gutiérrez, Ernesto Alterio, Julián Villagrán i Úrsula Corberó. Aquest llargmetratge té la participació de TVC.

La pel·lícula pretén acostar-se més a les comèdies americanes actuals que a la comèdia Made in Spain, amb personatges convencionals sotmesos a situacions extraordinàries. Tot això sumat al context de la crisis econòmica, que fa que empenyi els dos amics protagonistes a buscar una sortida desesperada. Segons comenta el director de la pel·lícula Santi Amodeo, "Sota el meu punt de vista, el resultat és un còctel meitat "Pez llamado Wanda", meitat "Resacón en las Vegas" amb un raget d'"El Gran Lebowski". Tot sacsejat i servit ben fred.
 
És una producció de Rodar y Rodar, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE, AXN i la Junta d'Andalusia.
 
 
Sinopsi:
Dos amics joves viuen una aventura insòlita: han de trobar la manera que el president de l'empresa on treballen (que alhora és sogre d'un d'ells) torni sa i estalvi a casa ja que, per circumstàncies estranyes es troba tancat i mig despullat dins el portaequipatges d'un cotxe. Paral·lelament, un empresari ple de deutes i el seu soci, proven de dur a terme un segrest exprés. Una sèrie de coincidències desafortunades farà que acabin segrestant el pare de l'empresari endeutat per equivocació. A partir d'aquest punt els problemes no paren de créixer.
 
 
Fitxs tècnica i artística:
 
Direcció i Guió: Santi Amodeo
Producció:  Joaquín Padró i Mar Targarona
Producció associada: Laura Rubirola
Intèrprets: Quim Gutiérrez (David), Ernesto Alterio (Edu), Julián Villagrán (Mudo), Enrico Vecchi (Gigi), Clara Lago (Mati), Úrsula Corberó (Paula), Joaquín Núñez (Adelardo), Carmina Barrios (Tere).
Direcció de fotografia: Alex Catalán
Música: Enrique de Justo y Santi Amodeo
 
Anar al contingut