19 i 26 de maig, 2 i 9 de juny, a les 20.00, Cinemes Girona, Barcelona

Estrena de "Welcome home: una història de família"

A partir d'aquesta setmana, durant quatre dijous seguits, teniu l'ocasió de veure el documental dirigit per Pablo Rogero i protagonitzat per Mario i Sergio, una parella amb moltes ganes de ser pares que farà tot el possible per fer realitat el seu somni. Un viatge que els portarà ben lluny, als Estats Units, fins que arribi el feliç dia en què podran tenir Galileo, el seu fill, als braços, gràcies a la gestació subrogada.

L'"opera prima" de Pablo Rogero s'estrena en la gran pantalla el 19 de maig als Cinemes Girona de Barcelona, a les 20.00. A partir d'aquest dia estarà en cartellera durant tres dijous més, fins al 9 de juny. "Welcome home: una història de família" és una producció d'Inicia Films. Arriba als cinemes després d'obtenir el premi del públic al millor documental en l'última edició del Festival Internacional Gai Lèsbic de Barcelona i just abans de participar als festivals internacionals de KASHISH i Outfestperú.

 

Sinopsi
Mario i Sergio estan "embarassats". No disposen d'úter, ovaris o glàndules mamàries, però el que sí que tenen són unes ganes enormes de ser pares. "Una història de família" segueix el recorregut de dos aspirants a pares, des del moment en què sorgeix l'instint fins que, mitjançant la gestació subrogada, aconsegueixen portar a aquest món Galileo, el seu desitjat fill. En la seva recerca, viatgen fins als Estats Units, on Edith, una jove d'origen hispà, donarà a llum el futur nen dels protagonistes. Al llarg d'aquest peculiar procés d'embaràs, Sergio i Mario es preparen, comparteixen experiències amb la seva gent i experimenten una vivència única: la de ser pares.

 

 

 

 

"Welcome home: una història de família"
Twitter
@WelcomeHomeDoc


Premis
Premi del públic al millor documental, Barcelona International Gay & Lesbian Film Festival 2015


Festivals
KASHISH Mumbai International Queer Film Festival, Índia, 2016 (pròximament)
Outfestperú, Festival Internacional de Cine Gay lésbico Trans, Lima, Perú (pròximament)


Fitxa tècnica
Direcció: Pablo Rogero
Guió: Pablo Rogero i Valérie Delpierre
Producció executiva: Valérie Delpierre
Realització i muntatge: Pablo Rogero
Grafisme: Daniel Herrera i José Joaquín Marcos
So: Pablo Rogero
2015
Una producció d'Inicia Films.


Pablo Rogero, director
http://pablorogero.tumblr.com/
(Madrid, 1979) Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona el 2003. Treballa en la producció teatral fins el 2007, quan comença la seva carrera dins l'àmbit del documental, primer com a editor o grafista i després com a realitzador.
Autor de "Flores para Pedro" (2010), estrenat al 33 dins el programa "Taller.doc".
El 2014 participa en "Vencidxs", un projecte transmèdia que inclou un llargmetratge documental del qual n'és editor i coguionista.
Corealitzador i coordinador de "Temps de CanVi(e)s".
 

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
tv3.cat/documentals 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

Anar al contingut