Anar a la navegació principal
Art i cultura

Una mirada nostàlgica a la Barcelona desapareguda

embedEVPLight(4534633, 640); Parlem ara d'un blog imprescindible per a tots els que estimen Barcelona, o, simplement, els agrada la història. BarcelofíliaParlem ara d'un blog imprescindible per a tots els que estimen Barcelona, o, simplement, els agrada la història. Barcelofília es defineix com l'inventari de la Barcelona desapareguda i això és el que ens mostra cadascun dels articles: un element arquitectònic del passat de la ciutat.

Entre les entrades més visitades, per exemple, hi trobem la història, i les imatges, dels restaurants de la platja de la Barceloneta, la discoteca Trocadero, la Muralla del Mar, l'antic Cinema Diamante, del carrer Riera d'Horta, la llibreria Selecciones Jaimes, de la Diagonal, o el Colmado Mariano Pérez, de Roger de Llúria.

Un veritable arxiu del passat barceloní, molt ben ordenat en un índex temàtic que permet buscar per època, per barri o pel tipus de local.

El blog va néixer l'octubre del 2010 i aquest febrer va celebrar les seves primeres 600 entrades, amb prop de 400 mil visites.


ALTRES ENLLAÇOS

Museu d'Història de Barcelona
Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Vestígios de BCN
Xino xano per BCN
Altres barcelones
Barcelonasfera

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts