Anar a la navegació principal
Turisme, viatges i oci

Tot l'estat de la mar, poble a poble

Volen saber l'estat de la mar a, per exemple, Salou? Escrivim el nom del municipi i Maritimum ens en dóna tots els detalls en temps real. Aquesta nova

Volen saber l'estat de la mar a, per exemple, Salou? Escrivim el nom del municipi i Maritimum ens en dóna tots els detalls en temps real. Aquesta nova eina "online", creada pel desenvolupador i dissenyador web Llogari Casas, utilitza les dades obertes que proporciona l'administració. Les ordena i les presenta de manera molt pràctica, indica la previsió de l'estat de la mar i del vent, i el temps actual, a més d'una breu fitxa de cada lloc i la seva situació al mapa.La web està disponible en català i castellà, i també hi ha una versió app, de moment només per "smartphones" amb iOS, en català, castellà, francès, anglès i italià.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts