Anar a la navegació principal
Blogs

Premis Blocs Catalunya 2013, comencen les votacions

Volen triar quins són els millors blogs de l'any 2013? Doncs ja ho poden fer. Només cal que participin en les votacions dels Premis Blocs Catalunya, que arriben a la sisena edició

Volen triar quins són els millors blogs de l'any 2013? Doncs ja ho poden fer. Només cal que participin en les votacions dels Premis Blocs Catalunya, que arriben a la sisena edició.

El certamen, convocat per l'associació Stic.cat, premia fins a quinze categories diferents: Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre, Comunicació i nous mitjans, Cuina, gastronomia i enologia, Cultura i tendències, Literatura, Educació, Esports, Història, tradicions i patrimoni, Política, economia i societat, Miscel·lània i personals, Sostenibilitat i medi ambient, TIC, Turisme i viatges, Universitats, recerca i ciència i Corporatiu.

Les mateixes que l'edició anterior. I en cada categoria s'estableixen tres tipus de blog: corporatiu, professional i personal. Per a aquesta edició 2013, els Premis Blocs repeteixen dos guardons especials que queden fora de la votació popular: Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits i Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2012.

Aquest any s'hi han presentat prop 700 blogs, i ja poden visitar, veure i valorar els candidats i votar el seu favorit. Per fer-ho només cal registrar-se, i ja disposaran de quinze vots, a repartir, un per cada categoria, fins al 2 de setembre.El registre és molt senzill i es pot fer amb un correu electrònic i contrasenya, o també amb l'usuari personal de Facebook o Twitter. Totes aquelles persones que es van registrar per inscriure el seu blog ara poden fer servir el mateix usuari, de manera que no cal que es tornin a registrar. La web informa l'usuari registrat dels vots que encara no ha fet servir, de les categories en què ja ha votat i dels blogs pels quals ho ha fet. El procés de votació no cal completar-lo en una mateixa sessió, sinó que es pot interrompre en qualsevol moment i reprendre'l posteriorment.

El premis es faran públics i es lliuraran a Granollers, en el marc de la 6a jornada de la Catosfera. Els Premis Blocs Catalunya segueixen així una tradició de recórrer tot el país que ja els ha dut, en anterior edicions, a Girona, Vic, Mataró, la Seu d'Urgell i Reus.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts