Anar a la navegació principal
Turisme, viatges i oci

Per trobar companys de viatge

Tenen ganes d'anar a passar el Nadal a Cuba i volen compartir el viatge per estalviar despeses? Aquí hi ha una parella que busca el mateix. S'estimen més

Tenen ganes d'anar a passar el Nadal a Cuba i volen compartir el viatge per estalviar despeses? Aquí hi ha una parella que busca el mateix. S'estimen més Bali, o Austràlia, o el Senegal? Són altres de les moltes propostes que ja es poden trobar a Nomadizers, una nova web basada en l'aventura que suposa fer un viatge compartit amb desconeguts amb els mateixos interessos.

Es pot explorar a la recerca del nostre viatge somiat o bé crear la nostra pròpia proposta i esperar que s'hi sumi algú. Es pot decidir el nombre màxim d'acompanyants que es busquen i només cal coincidir en la destinació i la data. Nomadizers és una iniciativa de tres emprenedors barcelonins, Aida Sinfreu, Myriam Ribera i Javier Granado, i està adreçada, sobretot, a joves d'entre 18 i 35 anys amb ganes de veure món i fer nous amics.

L'accés a la web és gratuït, i el model de negoci passa per cobrar per facilitar serveis extra, com ara els guies del viatge, i per obrir-se a agències de viatges perquè hi puguin fer les seves ofertes.

Aida Sinfreu, llicenciada en Periodisme per la UAB, és la responsable de comunicació; Myriam Ribera, llicenciada en Periodisme per la UAB, és la responsable de màrqueting, i Javier Granado, enginyer superior en Telecomunicacions per la UPC, és el responsable tecnològic i CEO de l'empresa.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts