Anar a la navegació principal
Dades i xifres

Messi vs. Cristiano, la comparativa definitiva

Demà, probablement, Messi guanyarà la seva cinquena Pilota d'Or. Al seu costat hi haurà Cristiano Ronaldo. L'eterna discussió sobre quin dels dos és el millor del món depèn dels colors de cadascú

Demà, probablement, Messi guanyarà la seva cinquena Pilota d'Or. Al seu costat hi haurà Cristiano Ronaldo. L'eterna discussió sobre quin dels dos és el millor del món depèn dels colors de cadascú. Però si el que busquen són números i estadístiques, els trobaran tots aquí. La web michelacosta.com recull de forma metòdica, completa i actualitzada els seus historials, i els compara de totes les formes possibles.



Hi trobem gols i assistències globals, per clubs, per seleccions, a la Lliga, a la Champions... No hi falta res: faltes, "hat-tricks", penals, mitjanes, rendiments en finals, premis individuals o palmarès total. Una allau de dades per opinar, números en mà, qui és millor. I per si tot això fos poc, la web també ens ofereix dues comparatives més: entre Neymar i Bale, i entre la BBC i l'MSN; la davantera del Madrid i la del Barça.

La web és iniciativa d'un jove informàtic de Tenerife, Michel Acosta, que, tip de l'eterna discussió, va decidir apuntar tots els números dels dos cracs, setmana a setmana, per ajudar a establir definitivament qui és millor. Per cert, ell es confessa culer, i, per tant, no té cap dubte que el millor és Messi.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts