Anar a la navegació principal
Apps

Matchapp: Una app pel futbol base

Matchapp és una app gratuïta per als jugadors, pares, entrenadors i afició del futbol base. Es poden consultar resultats dels equips, classificacions i calendaris. És molt útil la geolocalització dels camps




Matchapp és una app gratuïta per als jugadors, pares, entrenadors i afició del futbol base. Es poden consultar resultats dels equips, classificacions i calendaris.

És molt útil la geolocalització dels camps. Els mapes de Google normalment et porten al centre del camp, Matchapp situa els seus usuaris directament a la porta d'accés a les instal·lacions.

D'altra banda, ajuda en l'organització de l'agenda familiar per no faltar a cap partit. Mantenir-se al dia dels horaris i canvis d'alguns equips no és senzill i més si has de seguir a dos equips diferents. Fins i tot dona la previsió meteorològica del dia del partit.

L'aplicació Matchapp ofereix (i també en català): Calendari oficial i actualització de canvis / Resultats i classificacions / Geolocalitzador de camps i ruta GPS / Notificacions al Canal del Club / Gestió de múltiples equips / Tots els partits del club / Previsió meteorològica del dia de la trobada.

És de gran utilitat tant per als jugadors i entrenadors com per als espectadors i familiars de jugadors.
A més, les dades ofertes per Matchapp es troben actualitzades en temps real.

Després de 4 anys, aquesta aplicació -tant per Android com per IOS- compta amb més de 500 000 usuaris.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts