Anar a la navegació principal
Utilitats

La nova web de TMB

Aquesta setmana s'ha presentat la nova web de Transports Metropolitans de Barcelona. Totalment adaptada a tota mena de dispositius i accessible a tots els usuaris

Aquesta setmana s'ha presentat la nova web de Transports Metropolitans de Barcelona. Totalment adaptada a tota mena de dispositius i accessible a tots els usuaris. L'apartat més útil és "Vull anar...", que ens facilita la recerca de la combinació que més ens convingui per moure'ns per la ciutat. Una altra secció important és la d'esdeveniments i avisos, que ens informa de qualsevol canvi en el servei. També podem consultar els mapes tant de les línies del metro com de l'autobús, per planificar així les nostres rutes; i tots els horaris i tarifes.

Al mateix temps, s'ha obert al públic el lloc web específic de la Fundació TMB, pensat per donar a conèixer l'acció permanent de la companyia en els àmbits patrimonial i de responsabilitat social. Així, hi ha seccions dedicades als programes TMB Educa, TMB Cultura, TMB Accessible, TMB Solidari i TMB Sostenible, així com un ampli apartat amb informació i documentació sobre el patrimoni històric del transport públic de Barcelona.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts