Anar a la navegació principal
Apps

La millor app per seguir el 27-S

Com segurament ja deuen saber, avui toca jornada electoral... I amb l'aplicació 27-S, creada per la Generalitat, podran saber, a l'acte, totes les dades que es vagin generant

Com segurament ja deuen saber, avui toca jornada electoral... I amb l'aplicació 27-S, creada per la Generalitat, podran saber, a l'acte, totes les dades que es vagin generant. Hi haurà, és clar, la composició del Parlament, i els vots i el percentatge de cada un dels partits que es presenten. També podrem buscar els resultats per circumscripció i per municipi.Si volen fer comparacions amb les eleccions del 2012, també ho podran fer, amb totes les opcions: partits, circumscripcions o municipis. I si s'estimen més mirar al futur i jugar a fer aliances, l'app també ho permet amb l'opció "Crea els teus parlaments", en què es poden sumar escons de diverses forces i veure quines majories en surten.

La web s'ha fet a partir d'una de semblant que també va crear la Generalitat per les eleccions del 2012, però en aquesta ocasió s'han tingut en compte els suggeriments i millores proposats pels mateixos usuaris. L'app està disponible tant per a Android com per a i-Phone.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts