Anar a la navegació principal
Art i cultura

Dos blogs per viatjar

Seguir els passos d'algú que ja hi ha anat és la millor manera d'estalviar-se problemes a l'hora de fer un viatge. Amb aquesta intenció, la d'aconsellar els que els segueixin, la Mari i el Marc escriuen el blog "La màgia de viatjar"

Seguir els passos d'algú que ja hi ha anat és la millor manera d'estalviar-se problemes a l'hora de fer un viatge. Amb aquesta intenció, la d'aconsellar els que els segueixin, la Mari i el Marc escriuen el blog "La màgia de viatjar". Fins ara hi podem trobar cinc propostes, en forma de diaris, per visitar Indonèsia, Singapur, Tailàndia, Las Vegas o Nova York. El de Tailàndia, per exemple, és un dels més complets; no en va l'han visitat tres vegades.

Inclou 23 capítols, amb molta informació pràctica en català, anècdotes del viatge i força fotografies, per no perdre's res i ajudar a aprofitar més bé el temps. Hi ha propostes tan espectaculars com la d'un "trekking" per la selva al parc natural Mae Tang, amb trobada amb les formigues vermelles inclosa! Aquests dos viatgers empedreïts anuncien que aviat hi afegiran les experiències d'aquest estiu, que inclouen les Filipines, Hong Kong, Macau i Dubai.



I amb una intenció similar, però molt més especialitzada, va néixer NovaYork.Cat. Els autors també són una parella de joves catalans, la Clara i el Toni, i, en aquest cas, se centren exclusivament en la ciutat dels gratacels. Hi trobarem, evidentment, tot el necessari per preparar el viatge, però, sobretot, la web detalla del que podem fer per aprofitar al màxim la nostra estada: on menjar, què es pot comprar, quins espectacles podem veure o què podem fer si viatgem amb nens.

I no es queda aquí, sinó que, a més, ens descobreix aspectes menys habituals amb seccions com ara un apartat especial dedicat als "runners", que ens recorda que Nova York és una ciutat ideal per córrer, o un altre centrat en els racons que han estat escenaris de ficció, com ara les pel·lícules de Woody Allen. Fins i tot hi trobem algunes receptes perquè no ens deixem cap sentit per satisfer.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts