Anar a la navegació principal
Art i cultura

Dos blogs, dos viatges

Avui parlem de viatges. Comencem amb dos blogs que recullen dues experiències similars però geogràficament oposades. El primer és el de la catalana Isabel Simó

Avui parlem de viatges. Comencem amb dos blogs que recullen dues experiències similars però geogràficament oposades. El primer és el de la catalana Isabel Simó. El va escriure en anglès, per practicar aquest idioma, i recull el viatge que va començar a Xile el 8 de setembre de l'any passat.

Durant sis mesos va visitar també Perú, Bolívia, Argentina i Brasil. De cada etapa en va fer diversos capítols amb fotos, textos i vídeos, organitzats per les persones amb qui s'ha anat trobant o els llocs que ha visitat. L'aventura va acabar el 25 de febrer.
I just quan ella tornava, començava el viatge que recull el segon blog. L'autor és el fotògraf argentí Walter Astrada. Va sortir de Barcelona a finals de febrer, a bord de la seva motocicleta Royal Enfield i, fins avui, ha recorregut el sud d'Europa, Turquia i la regió del Càucas, on continua.

Al blog hi penja relats i fotografies, que ven per finançar-se el viatge. La seva filosofia és "viatjar amb el mínim per descobrir el màxim" i el seu objectiu, arribar a fer la volta al món. Astrada és fotògraf professional i ha treballat per diverses agències de noticies, cobrint conflictes i fent reportatges sobre temes socials.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts