Anar a la navegació principal
Art i cultura

Discos no sol·licitats, un blog musical

Avui comencem amb música. A Discos No Sol·licitats podrem escoltar Billy Joel, The Monkees, Roy Orbison o Sony & Cher, entre molts d'altres artistes dels anys 60 i 70

Avui comencem amb música. A Discos No Sol·licitats podrem escoltar Billy Joel, The Monkees, Roy Orbison o Sony & Cher, entre molts d'altres artistes dels anys 60 i 70.

L'autor del blog és un mataroní que, com a declaració de principis, promet recollir "discografia, anècdotes, fets, tonteries i altres consideracions històriques" del panorama musical d'aquesta època del pop-rock. Cada entrada és una petita fitxa, normalment dedicada de forma monogràfica a un cantant o a un grup, que inclou una cançó representativa de la seva trajectòria.El blog va començar l'agost de l'any passat i ja suma més d'un centenar d'articles, que podem trobar ordenats alfabèticament, de la A del Trio América a la Z de Zager & Evans, un duet que es va fer famós amb un sol èxit: el tema futurista "A l'any 2525".
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts