Tom kho tau (Gambes amb salsa de corall) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: Cal Governador, Borrassà
INGREDIENTS
- gambes
- llimona
- sucre
- ceba
- llard
- sal
- all
- oli
PREPARACIÓ
Talleu el cap de les gambes, peleu-les i reserveu-ne el corall.
Trinxeu l'all i la ceba i sofregiu-ho uns quants minuts en un wok amb una mica d'oli.
Després salteu-hi les cues de gamba remenant-ho ben remenat perquè el sofregit s'agafi a les gambes.
Mentrestant prepareu una salseta barrejant el corall de les gambes amb sal, suc de llimona, sucre i llard de porc.
Al cap d'uns quants minuts, quan vegeu que el sofregit de les gambes s'ha espessit, aboqueu-hi la salsa de corall que heu preparat.
Remeneu-ho unes quantes voltes i serviu aquest plat tot seguit.
Trinxeu l'all i la ceba i sofregiu-ho uns quants minuts en un wok amb una mica d'oli.
Després salteu-hi les cues de gamba remenant-ho ben remenat perquè el sofregit s'agafi a les gambes.
Mentrestant prepareu una salseta barrejant el corall de les gambes amb sal, suc de llimona, sucre i llard de porc.
Al cap d'uns quants minuts, quan vegeu que el sofregit de les gambes s'ha espessit, aboqueu-hi la salsa de corall que heu preparat.
Remeneu-ho unes quantes voltes i serviu aquest plat tot seguit.