Tiakry (Postres de iogurt, coco i panses) - Senegal
- Programa: Karakia
- Cuina: Aminata N'Dou (restaurant Daru Salam), Barcelona
INGREDIENTS
- 50 g de sèmola
- 4 iogurts naturals
- 2 cullerades de coco ratllat
- 1/2 de l de llet
- crema de llet
- 100 g de panses
- 100 g de sucre
- vainilla
- nou moscada
PREPARACIÓ
Coeu la sèmola en aigua i deixeu-la refredar.
En un bol barregeu els iogurts, la llet, la crema de llet, el sucre, la vainilla, una mica de nou moscada i, per últim, afegiu-hi la sèmola ja freda.
Després incorporeu a aquesta barreja les panses, prèviament remullades, i el coco ratllat. Ha de quedar ben cremós.
En un bol barregeu els iogurts, la llet, la crema de llet, el sucre, la vainilla, una mica de nou moscada i, per últim, afegiu-hi la sèmola ja freda.
Després incorporeu a aquesta barreja les panses, prèviament remullades, i el coco ratllat. Ha de quedar ben cremós.