Sekuwa (Broquetes de pollastre) - Nepal
INGREDIENTS
- pollastre
- cebes
- alls
- coriandre fresc
- cúrcuma
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Desosseu el pollastre i talleu-lo a trossos no gaire grossos.
Peleu i trinxeu les cebes i els alls.
Esbandiu les fulles de coriandre fresc i trinxeu-les.
En un bol de mida grossa, marineu-hi el pollastre amb la ceba, l'all, el coriandre, unes culleradetes de cúrcuma, sal i pebre al vostre gust i un raig d'oli. Deixeu el bol a la nevera com més estona millor.
Enfileu uns quants bocins de pollastre a cada broqueta i coeu-les a la brasa (o a la planxa, encara que no resulti tan gustós).
Nota: Si voleu fer servir broquetes de fusta, deixeu-les en remull amb aigua durant uns 10 minuts perquè d'aquesta manera us anirà més bé a l'hora de coure-les a la brasa.
Peleu i trinxeu les cebes i els alls.
Esbandiu les fulles de coriandre fresc i trinxeu-les.
En un bol de mida grossa, marineu-hi el pollastre amb la ceba, l'all, el coriandre, unes culleradetes de cúrcuma, sal i pebre al vostre gust i un raig d'oli. Deixeu el bol a la nevera com més estona millor.
Enfileu uns quants bocins de pollastre a cada broqueta i coeu-les a la brasa (o a la planxa, encara que no resulti tan gustós).
Nota: Si voleu fer servir broquetes de fusta, deixeu-les en remull amb aigua durant uns 10 minuts perquè d'aquesta manera us anirà més bé a l'hora de coure-les a la brasa.