Salsa blanca (Salsa blanca) - Hondures
- Programa: Karakia
- Cuina: Àngels Secanella i Ramón Andara, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 1 llimona
- 1 pot gros de maionesa
- sucre
- sal
PREPARACIÓ
Talleu a trossos el pebrot verd.
Peleu i trossegeu la ceba.
Poseu-ho tot dins el got del túrmix i tritureu-ho.
Aboqueu aquesta crema en un plat fondo, espremeu la llimona i afegiu-hi el suc. Remeneu-ho i, després, afegiu-hi unes 8-10 cullerades soperes ben curulles de maionesa. Torneu a remenar-ho fins que la maionesa quedi ben integrada amb la crema de pebrot i ceba. Veureu que la barreja queda d'un color verd molt pàl·lid, força esblanqueït.
Afegiu-hi una cullerada sopera de sucre i una de sal. Remeneu-ho fins que noteu que s'han desfet. Tasteu-la i rectifiqueu-la de sal o de sucre si convé.
Podeu servir aquesta salsa, per exemple, amb tacos de carne molida (vegeu recepta a part).
Peleu i trossegeu la ceba.
Poseu-ho tot dins el got del túrmix i tritureu-ho.
Aboqueu aquesta crema en un plat fondo, espremeu la llimona i afegiu-hi el suc. Remeneu-ho i, després, afegiu-hi unes 8-10 cullerades soperes ben curulles de maionesa. Torneu a remenar-ho fins que la maionesa quedi ben integrada amb la crema de pebrot i ceba. Veureu que la barreja queda d'un color verd molt pàl·lid, força esblanqueït.
Afegiu-hi una cullerada sopera de sucre i una de sal. Remeneu-ho fins que noteu que s'han desfet. Tasteu-la i rectifiqueu-la de sal o de sucre si convé.
Podeu servir aquesta salsa, per exemple, amb tacos de carne molida (vegeu recepta a part).