Potato salad (Amanida de patates) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Kendall Old Elk, Tarragona
INGREDIENTS
- 1 kg de patates
- 8 ous
- ceba
- api
- olives negres
- cogombrets
- 1 llauna de blat de moro dolç
- 3 cullerades de maionesa
- 1 cullerada de mostassa
PREPARACIÓ
Coeu els ous en un cassó amb aigua i un rajolí de vinagre. El vinagre no dóna cap gust, només fa que els ous no es trenquin. Bulliu les patates amb la pell. Un cop cuites, peleu-les, talleu-les a trossos i poseu-les al bol on fareu l'amanida. Traieu el pinyol de les olives i trinxeu-les. Trinxeu, també, els cogombrets i la ceba i talleu la part més blanca de l'api a trossos petits. Afegiu-ho tot al bol de les patates i barregeu-ho amb la maionesa i la mostassa. Finalment, afegiu-hi els ous durs tallats. Remeneu-ho suaument, perquè els ous no quedin massa esmicolats, i deixeu refredar l'amanida a la nevera durant un parell d'hores. S'ha de servir ben freda.