Ndjing (Refresc de gingebre) - Yaoundé, Camerun
- Programa: Karakia
- Cuina: Sara Talla, Ripollet
INGREDIENTS
- 1 l d'aigua
- 150 g de gingebre
- llimona
- sucre
PREPARACIÓ
Matxuqueu l'arrel de gingebre i feu-la bullir en una olla amb l'aigua.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el sucre ¿al vostre gust de dolçor¿ i apagueu el foc.
Escorreu mitja llimona i afegiu-ne el suc a l'olla.
Remeneu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera fins al moment de servir.
Si ho preferiu, podeu substituir el suc de llimona per uns talls de pinya triturats, una opció molt freqüent al Camerun.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el sucre ¿al vostre gust de dolçor¿ i apagueu el foc.
Escorreu mitja llimona i afegiu-ne el suc a l'olla.
Remeneu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera fins al moment de servir.
Si ho preferiu, podeu substituir el suc de llimona per uns talls de pinya triturats, una opció molt freqüent al Camerun.