Anar a la navegació principal

Mona amb ametlles i xocolata blanca

INGREDIENTS

  • PER AL PA DE PESSIC

    4 ous

    125 g de sucre

    125 g de farina d'ametlla

    Ratlladura d'una taronja

     

    PER A LA CREMA

    200 g de nata per muntar

    3 rovells d'ou

    20 g de xocolata blanca

    150 g de mantega

    Ratlladura de mitja llimona

     

    PER DECORAR

    Ametlla torrada laminada

PREPARACIÓ

  1. Per fer el pas de pessic comencem muntant molt bé els ous amb el sucre. Ha de quedar tot com una merenga.
  2. Quan estigui tot ben barrejat hi aboquem una mica de ratlladura de taronja i hi aboquem la farina d'ametlla tamissant-la amb un colador. Ho barregem bé.
  3. Ho aboquem en un motlle amb un paper de forn a sota per poder-lo treure bé quan estigui cuit. Ho posem al forn preescalfat a 180º. Ho deixem 30 minuts. Quan estigui cuit el podem posar una estona al congelador per després poder-lo acabar de preparar millor.
  4. Per preparar la crema de mantega comencem posant a bullir la nata. Un cop estigui calenta l'aboquem a sobre dels tres rovells d'ou.
  5. Aquesta barreja calenta l'aboquem sobre de xocolata blanca. Amb això obtenim un cremós de xocolata blanca. Li afegim ratlldura de taronja i l'acabem amb la batedora barrejant-la amb la mantega.
  6. Un cop tinguem la barreja, la posem a la nevera tapada amb film i la deixem reposar 24 hores. Així agafarà la textura que necessitem sense haver d'afegir massa mantega.
  7. Per decorar la mona hi posem la crema de mantega i xocolata per sobre cobrint tota la mona.
  8. Al final, per aconseguir una mona tipus Sara, li afegim per sobre ametllla torrrada laminada.

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut