Frikadeller med kartoffelsalat (Mandonguilles amb amanida de patata) - Dinamarca
- Programa: Karakia
- Cuina: Mogens Hoejgaard i Marianne Klitgaard (Club Nòrdic), Barcelona
INGREDIENTS
- carn picada de porc
- ceba
- ous
- crema de llet
- farina
- patates
- cirerols
- raves
- maionesa
- iogurt
- julivert
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Barregeu la carn picada amb la ceba, tallada ben petita, els ous, la crema de llet, la farina, la sal i el pebre. Amb aquesta barreja feu les boles de les mandonguilles i fregiu-les.
Bulliu les patates, tallades a daus, en força aigua.
Prepareu una salsa a base de maionesa, iogurt i ceba ben picada.
Barregeu les patates amb la salsa i poseu-hi uns quants cirerols, raves i fulles de julivert pel damunt.
Serviu les mandonguilles amb l'amanida de patates d'acompanyament.
Bulliu les patates, tallades a daus, en força aigua.
Prepareu una salsa a base de maionesa, iogurt i ceba ben picada.
Barregeu les patates amb la salsa i poseu-hi uns quants cirerols, raves i fulles de julivert pel damunt.
Serviu les mandonguilles amb l'amanida de patates d'acompanyament.