Anar a la navegació principal

Biquini de llenguado i sobrassada

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Mirko Carturan
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 4 llenguados tallats en filets (16 lloms)

    32 llesques molt fines de pa

    Oli

    Mitja ceba de Figueres picada

    1 patata picada daus en remull

    Aigua

    1 mozarella

    300 gr de llet

    Sal

    Pebra

    Sobrassada al gust

     

PREPARACIÓ

  1. Congelem el pa per poder-lo tallar en llesques molt fines. El tallem i reservem.
  2. Preparem la crema de formatge per substituir el formatge dins el biquini. Per fer-ho, posem oli en una cassola i hi afegim un cullarada de ceba picada. Ho deixem fregir 30 segons i hi aboquem la patata pelada picada. Ho deixem fregir un minut i hi afegim aigua fins a cobrir-ho. Ho tapem i ho deixem coure entre 15 i 20 minuts. Un cop cuit, ho triturem. Hi afegim mozarella, brie o qualsevol formatge fresc i reservem.
  3. Preparem els farcells de llenguado posant una mica de sobrassada en cadascun. Fem un entrepà amb dos llesques i el farcellet dins.
  4. Escalfem una paella amb una mica d'oli. Un cop estigui calenta hi anem posant els biquinis.
  5. Posem una mica de crema en un plat i anem posant els biquinis ja fets.
  6. Podem posar una mica de germinat de ceba per sobre.
Anar al contingut