Llenguado amb taronja

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llenguado és un peix molt apreciat, de carn blanca, rica en proteïnes i baixa en greixos, de bona digestibilitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 filets de llenguado

    50 g festucs torrats

    15 g mantega sense sal

    10 g maizena

    3 taronges

    2 grans all

    1 ceba tendra

    Farigola llimonera

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Salem 16 filets de llenguado. Els enrotllem i clavem en una broqueta de quatre en quatre. Els marcarem en una planxa amb oli, tomba i tomba. Un cop fets, els hi traiem les broquetes de fusta.  
  2. Preparem la salsa i començarem tallant a brunesa 2 grans d'all. També tallem a brunesa una ceba tendra i els coem amb un raig d'oli uns 3-4 minuts, que no agafin gaire color.  
  3. Espremem 3 taronges per fer-ne suc i n'aboquem tres quartes parts a la paella amb un colador. Hi afegim també 1 branca de farigola de llimona. S'ha de reduir a la meitat.  
  4. Per espessir la salsa, agafem el quart de suc de taronja que hem reservat i el barregem amb 10 g de farina fina de blat de moro. Ho aboquem a la paella i ho portem a ebullició tot remenant fins que agafi consistència. Un cop espessit, hi afegim 15 g de mantega sense sal.   
  5. Emplatem posant els 4 filets de llenguado amb la salsa de taronja. Per últim, hi afegim 50 g de festucs torrats i mal tallats.   
Anar al contingut