Nou canal

Esport 3 comença l'emissió en proves amb els Special Olympics

El nou canal temàtic de TVC iniciarà l'emissió en període de proves amb la cerimònia d'obertura del certamen esportiu que se celebrarà a Figueres.

Tot i que des de dilluns 18 d'octubre Esport 3 emet ja una programació especial de "Zona zàping", serà aquest divendres, 22 d'octubre, en el marc de la cerimònia inaugural dels Special Olympics presentada per Xavier Bonastre, quan tindrà lloc el compte enrere de l'estrena del nou canal. L'acte comptarà amb la participació del director d'Esports de Televisió de Catalunya, Josep M. Farràs, i també alguns dels comentaristes d'esports de TV3: Jordi Robirosa, Nacho Solozabal, Lluís Canut, Pichi Alonso, Raquel Mateos, Francesc Soria,  Artur Peguera, Mireia Vicente i Josep M. Puig.    

Esport 3, que emetrà per una de les dues freqüències que fins ara ocupava el 3/24, completarà el primer cap de setmana d'emissió en proves amb la transmissió en directe, dissabte a partir de les 15.30, del tram de Riudecanyes del Ral·li Catalunya-Costa Daurada.

Tota la programació esportiva del 33, també a Esport 3

En aquest període de proves, tota la programació esportiva del 33 es podrà seguir simultàniament des de la nova freqüència d'Esport 3, per facilitar el progressiu canvi de canal de la programació esportiva. Així, a partir d'aquest cap de setmana, transmissions com la Lliga ACB, l'Eurolliga, el futbol de 2a A i B o la Champions d'handbol i programes com els "Hat-trick", "Esport club cap de setmana", "Gol a gol", "Zona Champions", "Motor a fons", "Futbolcat", "Temps de neu/Aventura", "NBA.cat","KM 0" o "Handbol 100x100" també es podran seguir per Esport 3.

Tot aquest procés estarà condicionat per l'ampliació de la cobertura del segon múltiplex de TV3, que actualment cobreix un 70% del territori i que creixerà progressivament fins a arribar al 95% a primers d'any, moment en què es podrà culminar el desdoblament del 33 en cultura i esports. Ara, la cobertura està centrada en les àrees pròximes a les quatre capitals catalanes (Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona).

Els partits del Barça i l'Espanyol, dilluns en diferit

Les transmissions en diferit dels partits del Barça i de l'Espanyol seran els primers continguts específics que incorporarà la programació d'Esport 3 a partir de dilluns. La del Barça anirà a càrrec de Lluís Canut i Pichi Alonso, i la de l'Espanyol, d'Àlex Castells i David Balaguer.

Està en preparació una tertúlia nocturna, de dilluns a dijous, que presentarà Lluís Canut i que s'estrenarà quan la cobertura del canal sigui tan àmplia com es pugui. A més, l'informatiu "Tot l'esport", del 3/24, s'emetrà cada nit simultàniament a Esport 3, com una referència diària de l'actualitat esportiva i com un complement de l'opinió de la futura tertúlia.

A Esport 3 trobarem també les redifusions de la programació esportiva de TV3, com les transmissions de futbol (lliga, Copa i Champions) o tota la programació de la F-1,  "Zona Zàping", "Crackòvia", així com el magazín diari "Esport club", cada nit a les 21.00.

Una altra de les novetats del canal és la creació de la telefórmula ZZ ("Zona zàping"), que renova contínuament una programació d'imatges curioses, divertides i espectaculars. Altres apostes del canal, com els documentals d'"Aire lliure" o la programació d'"En forma", en què el canal es convertirà en l'entrenador personal dels espectadors, s'incorporaran quan la cobertura del múltiplex superi el 95%.
Anar al contingut