Xavier Sala Martín creu que el Barça hi surt guanyant si no traspassa Ronaldinho

En declaracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", el president de la Comissió Econòmica del F.C. Barcelona diu que, tot i ser el jugador que cobra més, Ronaldinho "representa un actiu" perquè aporta "més diners, imatge, prestigi i títols".

En declaracions al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, el president de la Comissió Econòmica del Futbol Club Barcelona, Xavier Sala Martín, ha justificat econòmicament que Ronaldinho es quedi al Barça, ja que segons ell és una operació que aporta beneficis al club. “Ronaldinho és el jugador que cobra més, però també representa un actiu que aporta diners, imatge, prestigi i títols. Per tant, en conjunt és una operació econòmicament positiva, que es quedi aquí”, ha afirmat.
Sala Martín entén que “el Barça es va tirar 5 anys sense guanyar títols pel cop psicològic que va representar perdre Figo d’aquella manera tan traumàtica” i assegura que “perdre Ronaldinho d’una manera no desitjada tindria aquell efecte”. A més, apunta que el jugador brasiler és positiu pels interessos del club perquè té la “capacitat d’atraure altres jugadors”. “No sé si Deco hauria vingut al Barça, si no hi hagués hagut Ronaldinho”, es pregunta en aquest punt.
El president de la Comissió Econòmica del club blaugrana ha explicat que la compra de Ronaldinho va costar “27 milions”, uns milions que, amb la “suma de salaris i bonus, arriben als 60”. “Si te’l vens per 60, resulta que ha jugat gratis tots aquests anys. I si ara el Milan vol fer una ‘opa hostil’, haurà de pagar 125 milions”, hi ha afegit. Respecte dels rumors de compra del jugador per part del club italià, Sala Martín adverteix que “el Barça no és una immobiliària” i diu que “si ho fos, sí que tindria per objectiu comprar barat i vendre car”. Ara per ara, però, l’objectiu del Barça és “poder guanyar títols i fer obra social”.
Anar al contingut