TV3 renovarà el magazín de tarda per culminar els canvis de graella iniciats la temporada anterior en aquesta franja del day time

TV3 renovarà el magazín de tarda a partir de la temporada que ve amb una nova aposta en directe, centrada en l'actualitat més propera i el territori, com a eixos principals, amb un to distès i desenfadat, i amb l'objectiu d'aconseguir més afinitat amb el públic que consumeix televisió en aquesta franja.
 
D'aquesta manera es completen els canvis iniciats el setembre passat a la franja de tarda amb la incorporació de la sèrie "El paradís de les senyores", la programació d'un concurs diari com l'"Atrapa'm si pots", i els canvis de formats en el "Cuines" i l'"Està passant".  Unes modificacions que han permès segmentar cada franja i ajustar els continguts al perfil d'espectador que hi ha en cada moment. Aquests canvis han permès consolidar el lideratge de TV3 en el conjunt de la tarda, de manera que és l'única cadena generalista que arriba als dos dígits, amb un increment de més d'un punt de la quota mitjana, i l'aportació d'aquesta franja a la quota diària de TV3 ha crescut gairebé mig punt.

La nova programació per a les tardes de TV3 tanca una llarga etapa del "Planta baixa", de 5 temporades --des del setembre del 2019--, que ha ocupat diverses franges de la graella, i que, amb veu pròpia, ha sabut adaptar-se a diversos escenaris i contextos adversos. Agnès Marquès seguirà vinculada a 3Cat en altres projectes de la casa.

Anar al contingut