TV3 prepara "A 4 mans", un nou programa que s'endinsa en històries de vida a través de la música

Des del mes de juliol, TV3 està gravant el nou programa, "A 4 mans", en diferents localitzacions del territori. Una sèrie de vuit capítols, presentada pel músic i pianista Antoni Tolmos, on la conversa i la música conduiran l'espectador per les vides de diferents convidats.

TV3 treballa en la producció d'"A 4 mans", un nou programa del Departament de Nous Formats que compta amb la producció associada d'Enganxats, Mèdia & Transmèdia Produccions. "A 4 mans", que encara no té data d'estrena, combina música, conversa i entreteniment per descobrir la vida dels protagonistes a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria vital. Dues experiències de vida en cada capítol que estaran unides per un valor, un sentiment o, de vegades, una cançó.

"A 4 mans", dirigit per Xavier Calderó i Antoni Tolmos, es va començar a enregistrar el mes de juliol passat i està previst que acabin al desembre. La temporada tindrà vuit capítols de 30 minuts de durada i estarà presentada pel músic i pianista Antoni Tolmos, que, a cada capítol i amb el seu piano, se situarà en una localització diferent d'arreu de Catalunya.

El rodatge 'd'"A 4 mans" està recorrent el territori i es grava en espais naturals o interiors que suposin un interès específic per a cadascun dels convidats. Localitzacions com la Casa dels Xuklis de Barcelona, el Pont dels Tirants i l'Auditori de Lleida, el Teatre Foment de Molins de Rei, l'Institut Pere Mata de Reus, Sant Joan de les Abadesses, Tarragona o el port de Palamós, entre d'altres, on "A 4 mans" ha situat el piano. Serà una producció rica en imatge, amb textura cinematogràfica i que pretén captar amb bellesa i sensibilitat tant els moments de conversa al piano com les imatges de recurs basades en la vida dels diferents convidats.

tv3.cat

 

Anar al contingut