"Zona zàping" comença aquest setembre la 17a. temporada a TV3
"Zona zàping", a TV3

Triple sessió de "Zona zàping" per Setmana Santa

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, "Zona zàping" comptarà amb la presència del grup KM 0, que presenta al Top1 el seu nou treball "Tu ja ho saps.mp3", i les millors imatges del programa.

Divendres i dilluns, a les 13.55, edició especial del "Zona zàping" amb material inèdit. Divendres, amb la presència del grup liderat per Jofre Bardagí, Glaucs, que presenta al Top 1 el seu nou tema "Aquí i ara", i dilluns, amb el cantautor Joan Oliver, conegut com a Joanet del Poblenou, que presentarà la nova cançó "Plou i fa sol".

Divendres 

A "Zona zàping", la Setmana Santa és la protagonista del programa, amb el "Zàping del Daniel", que fa un recull del que fa la gent quan surt de vacances aquests dies, i també alguna patacada a les processons.  

Laura Grau, l'streamer de guàrdia del programa, denúncia aquells que, en dies festius com aquests, es lleven d'hora per fer qualsevol activitat i volen arrossegar els que prefereixen dormir fins tard. A la secció viral "GO", una nova cançó dedicada a la Setmana Santa, amb imatges enviades pels seguidors del programa. 

I a més, també es podrà veure un recull de patacades d'hoquei gel, curiositats del futbol francès, pífies inversemblants de futbol internacional, una pilot prenent el sol dalt de la seva avioneta, i un geni del "mashup", que combina hits musicals amb sons de cops i caigudes diverses. 

Dissabte 

L'humorista i guionista Albert Bermúdez, participant de la Kings League, fa un recull del millor i del més divertit dels partits de la Kings League i la Queens League que 3Cat retransmet el cap de setmana. 

El protagonista de la setmana és el Barça, que ha guanyat la Copa d'Espanya de Futbol sala, en una final amb emoció i polèmica, i que també va golejar en el clàssic de Lliga F el Real Madrid per 0-3. També es destacarà el "brutal" gol de Mika Faye, central del Barça Atlètic en el seu debut amb el Senegal. 

A més es farà un repàs al millor de la Volta a Catalunya, amb la victòria de Tadej Pogacar, i una imatge que s'ha fet viral: un aficionat animant els ciclistes amb una motoserra. I es veurà un reporter que cau a una piscina en directe, i un altre assetjat per un aficionat begut. 

Al "Top of the Tops", l'Òscar Pérez-Dolz "s'infiltra" al plató del "TN" en un moment en què les connexions en directe no van sortir com tothom esperava. I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla de la Mona de Pasqua, i sobretot, de la moda iniciada al "Zona Zàping" de trencar amb el cap les figures de xocolata. 

Pol Gise, l'streamer de guàrdia del programa, també se centrarà en les mones, i en la competició dels padrins en intentar portar al fillol la millor (i més gran) mona de totes. 

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana es veurà un recull de relliscades a la neu i el gel, les habituals caigudes sobre rodes, i un gol de porteria a porteria. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", aquesta setmana dedicada a les vacances de Setmana Santa, i una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Dilluns 

El programa se centrarà en la protagonista d'aquest dia, la Mona de Pasqua. Pol Gise parlarà de la moda de trencar la Mona amb el cap i Laura Grau faràun curs de prevenció i seguretat per als que decideixin seguir aquesta activitat. També es podrà veure un recull dels millors cops de cap contra figures de xocolata de l'arxiu del "No te la fotis". I una nova cançó a la secció viral "GO", que defensa que per setmana santa les pinyes no fan mal. 

I a més, també es veurpa aparèixer una rata enmig d'una entrevista en directe al carrer, un home corrent una marató amb una pinya al cap, i un gat, en una marató, creuant la línia d'arribada abans que el guanyador. 

Anar al contingut