"Tots Sants", la ficció d'"Incidents", de la mà de Sixto Paz
"Tots Sants", la ficció d'"Incidents", de la mà de Sixto Paz

"Tots Sants", la ficció d'"Incidents", de la mà de Sixto Paz

El dilluns 12 de setembre, a les 00.05, TV3 estrenarà el segon capítol d'"Incidents", un programa que pretén visibilitzar el talent provinent del millor teatre independent.

La peça de ficció televisiva d'aquesta setmana és "Tots Sants", una creació de la companyia Sixto Paz.

Sixto Paz és la companyia encarregada d'escriure, dirigit i interpretar aquet segon capítol d'"Incidents".

La companyia va néixer el 2013 i expliquen que l'estil que els defineix i les seves creacions són fruit de les circumstàncies amb què es troben. Volen ser tan eclèctics com la realitat i treballar amb grups humans diversos que aportin riquesa i personalitat.

Sixto Paz, a més, sempre ha promogut la captació de nous espectadors, fet que ha generat una munió de seguidors que els dona suport en tot el que fan. El seu segell són les propostes arriscades, trencadores i contemporànies.

La ficció: "Tots Sants"

En Jofre està passant un mal moment. Les circumstàncies en què viu són complexes. No és una persona autònoma, perquè ha perdut la seva tutela legal. Aquest fet desemboca en un cercle viciós de dependència i frustració personal del qual és difícil sortir. Té molt pocs amics i tractar amb ell es fa difícil.

En Manel és de les poques persones que encara el veuen de tant en tant. En Jofre li ha demanat ajuda per fer uns panellets per Tots Sants. En Manel ha acceptat, content de compartir una estona del seu temps amb ell. Però fer panellets, en la situació personal d'en Jofre, no és fàcil.

Fitxa tècnica

Guió: Jan Vilanova

Direcció: Pau Roca

Amb Dafnis Balduz i Pau Roca

El programa

"Incidents", una idea original d'Andreu Buenafuente, vol dinamitzar la cultura teatral emergent i adaptar-la a la ficció televisiva utilitzant el millor de cada format. Per fer-ho, converteix l'escena teatral en una ficció televisiva.

Són quatre capítols de quaranta minuts, cada un protagonitzat per una companyia de teatre independent a qui s'encarrega crear una peça de ficció per a la televisió en un sol pla seqüència de 35 minuts.

Cada capítol d'"Incidents" acaba amb un reportatge de cinc minuts sobre la companyia protagonista.

Els quatre episodis, que es van estrenar el dilluns 5 de setembre, estan disponibles a TV3alacarta. I TV3 n'emetrà un cada dilluns per la televisió lineal .

És una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

És un programa del departament de Culturals de TV3 sorgit de la segona crida de projectes de la CCMA i el Departament de Cultura.

tv3.cat/incidents

#IncidentsTV3

Anar al contingut