Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran les transmissions del Mallorca-Girona i l'Espanyol-Osca, l'estrena del Mundial de Fórmula 1 i una entrevista al ciclista Sepp Kuss, guanyador de la Vuelta 2023

Dissabte 2 de març (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre l'Espanyol i l'Osca, amb Sergi Andreu, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Sara Giménez. També es podran escoltar les opinions dels protagonistes del partit i ho analitzaran tot amb Eudald Serra al "Tercer temps".

També seguiran el que passi al GP de Bahrain de Fórmula 1, la cursa que estrena la temporada, amb Oriol Rodríguez.

Ernest Macià serà al Baxi Manresa-UCAM Múrcia de la lliga ACB de bàsquet i amb Xevi Soler seguiran el Saragossa-Uni Girona de la lliga femenina. Francesc Ripoll serà al Barça-Pozo de la Divisió d'Honor de futbol sala.

Eduard Solà, Susi Sala i Pere Escobar analitzaran l'actualitat del Girona al "VART", i amb Anaïs Martí i Pere Escobar, l'actualitat del Barça al "VAR". També parlaran amb Julen Guerrero, exjugador de l'Athletic i entrenador de Pau Cubarsí a la selecció espanyols sots-17.

I no faltaran seccions amb "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich i "Fórmula Fàbrega" amb Albert Fàbrega.

Diumenge 3 de març (de 16.00 a 21.00)

Començaran el programa amb seccions habituals com "Xip Groc", amb Pere Bosch; "Gol Kubala", amb Sergi Camps i "Estic girat", amb la Montse Mir.

Entrevistaran el ciclista Sepp Kuss, guanyador de la Vuelta 2023, amb qui conversaran de la seva trajectòria i la seva residència a Catalunya.

Ernest Macià serà al Barça-Saragossa de la Lliga ACB de bàsquet i amb Pere Escobar estaran pendents del Manchester City-Manchester United de la Premier League.

A partir de les 18.30 transmetran el partit entre el Mallorca i el Girona, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol, Pere Escobar i Susi Sala i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech. També s'emetrà "El tercer temps" del partit amb les reaccions dels protagonistes del partit al web i a l'app de Catalunya Ràdio, des de les 20.00.

I no faltarà l'humor amb els "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Sergi Camps i Ernest Macià. 

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut