Dissabte, diumenge i dilluns

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà avui divendres, a les 17.45, dissabte, en dues edicions, a les 16.00 i a les 21.30, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà el seguiment de la Copa de bàsquet des de Màlaga

Dissabte 24 de febrer (de 19.30 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre l'Eibar i l'Espanyol, amb Sergi Andreu, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Marc Mayola. També es podran escoltar les opinions dels protagonistes del partit i ho analitzaran amb Eudald Serra al "Tercer temps"

Montse Mir serà al Vila-sana-Benfica, un partit clau per a la continuïtat de les catalanes a la màxima competició continental d'hoquei patins. 

Diumenge 25 de febrer (de 16.00 a 21.00)

Començaran fent un seguiment amb Pere Escobar del Betis-Athletic, en què veuran què fa un dels rivals del Girona per entrar a la Lliga de Campions. Amb Eduard Solà, Xevi Soler, Jordi Grau Ramió i Mireia Vera analitzaran les opcions del Girona per jugar la màxima competició europea en el tram decisiu de la temporada.

També parlaran de l'actualitat blaugrana, en aquest cas, amb Anaïs Martí, Carles Fité i Ferran Martínez, així com l'actualitat de l'Espanyol amb Sergi Andreu i David Balaguer l'endemà de jugar contra el Getafe i l'Eibar a la Lliga.

Sergi Camps seguirà la final de l'EFL CUP entre el Chelsea i el Liverpool.

Albert Fàbrega i Oriol Rodríguez explicaran com arriben els monoplaces al principi de temporada de la F1, uns dies abans que comenci el campionat.

Francesc Ripoll serà al Barça Atlètic-Cultural lleonesa de la primera RFEF. També conversaran amb els germans Petar i Djordje Cikusa del Barça d'handbol que explicaran la seva evolució i història personal.

Hi haurà temps per a les seccions habituals com "El Melic del futbol" amb Jordi Mèlich; el concurs "La rosca", amb Sergi Andreu; "Gol Kubala", amb Sergi Camps; "Estic girat", amb Montse Mir i "Xip groc", amb Pere Bosch.

I no faltarà l'humor amb els "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Sergi Camps i Ernest Macià. 

Dilluns 26 de febrer (de 20.45 a 23.30)

Faran la transmissió del partit de la 26a jornada de la lliga de Primera entre el Girona i el Rayo Vallecano, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol , Pere Escobar i Susi Sala i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech.

També s'emetrà el "Tercer temps" amb les reaccions dels protagonistes del partit.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut