Divendres, dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà avui divendres, a les 17.45, dissabte, en dues edicions, a les 16.00 i a les 21.30, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà el seguiment de la Copa de bàsquet des de Màlaga

Divendres 16 de febrer (de 17.45 a 20.00)

Avui es farà la transmissió del partit de quarts de final de la Copa de bàsquet entre el Baxi Manresa i el Barça des del Pavelló Martín Carpena de Màlaga, amb Ernest Macià, els comentaris de Carme Lluveras i Joan Creus i les dades d'Oriol Rodríguez i David Ubach.

Dissabte 17 de febrer (de 16.00 a 17.30 i de 21.30 a 0.00)

El programa començarà a Màlaga per saber la darrera hora del Barça o del Manresa abans de jugar la semifinal de la Copa de bàsquet, amb Ernest Macià se sabrà com arriben els equips a la semifinal, amb Carme Lluveras, les claus del partit i amb Oriol Rodríguez, la darrera hora de les aficions.

Francesc Ripoll serà al Barça-Noia de la lliga de futbol sala, partit en què Sergio Lozano reapareix al Palau Blaugrana després de la seva lesió. 

En la segona edició oferiran la transmissió de la semifinal de la Copa del Rei de bàsquet amb la presència del Barça o del Manresa, amb Ernest Macià, els comentaris de Carme Lluveras i Joan Creus i les dades d'Oriol Rodríguez.

Diumenge 4 de febrer (de 16.00 a 21.00)

En cas que el Barça o el Manresa juguin la final de la Copa de bàsquet el programa estarà centrat, des de les 18.30 en la transmissió, i a les hores prèvies amb la informació d'aquest partit. L'equip serà l'habitual, amb Ernest Macià, Carme Lluveras, Joan Creus i Oriol Rodríguez.

En cas contrari es podran escoltar seccions habituals com "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià; el "VART", "Estic girat", "Gol Kubala", "El melic del futbol" o "Xip groc".

També seran a l'Uni Girona-Saragossa de la lliga femenina de bàsquet amb Xevi Soler i seguiran el Madrid CF-Llevant Les Planes de la lliga F, amb Montse Mir.

I en digital...

Dissabte 17 de febrer (de 20.45 a 23.30)

Transmissió del partit Espanyol-Mirandés, corresponent a la 27a jornada del campionat de la Segona Divisió, amb Sergi Andreu, les dades i la presentació de Maria Guixà i els comentaris de Dani Ballart.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut