dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira" 

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge a les 16.00. El més destacat d'aquest cap de setmana és el partit de dissabte entre el Reial Madrid i el Girona, en què si els gironins guanyen se situaran líders de Primera, és el plat fort del cap de setmana al Tot Gira. 

Dissabte 10 de febrer (16.00-23.30) 

Des de les quatre de la tarda el programa serà a Madrid per saber la darrera hora del conjunt gironí i de la seva afició abans de jugar al Santiago Bernabéu.  El "Tot gira" connectarà amb Eduard Solà i Xevi Soler per conèixer les darreres novetats sobre el partit. Pel programa també hi passaran personatges rellevants del Girona com el president, Delfí Geli, el director esportiu, Quique Cárcel, l'exentrenador del Girona, Pablo Machín o l'exjugador i entrenador Narcís Julià. Amb Francesc Cargol i Orfeo Suárez analitzarà les claus del partit. A dos quarts de set la transmissió del partit, Reial Madrid-Girona, amb l'Eduard Solà encapçalant l'equip habitual. De 21 a 22, les reaccions dels protagonistes del partit. 

El "Tot gira" també farà seguiment amb en Pere Escobar del Sevilla-Barça de la lliga F. Amb Montse Mir el Fraga-Vila-sana de la lliga de campions d'hoquei patins en què les catalanes es juguen la seva continuïtat a la competició. Amb Ernest Macià de l'Andorra-Girona de la lliga ACB i analitzarà el retorn de Ricki Rubio al Barça. 

I les seccions habituals com "La Rosca" o "Cubí or not Cubí". 

Des de les 20.45, fins a les 23.30, pel web i l'app de 3CAT el Racing de Santander-Espanyol. Amb la narració de Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i les dades d'Oriol Rodríguez. 

 

Diumenge 11 de febrer (16.00-20.00) 

El "Tot gira" començarà amb el què ha passat a la Mitja Marató de Barcelona, que es disputa al matí, al "Xip groc" amb Pere Bosch. Amb Eudald Serra i Toni Murciano analitzarem la jornada del 6 nacions de rugbi. Amb Pere Escobar farà seguiment del Sevilla-Atlètic de Madrid de la Primera Divisió.  

Des de dos quarts de set, un ampli seguiment del Manresa-Barça de la lliga ACB, partit que es repetirà la setmana següent a la Copa que se celebra a Màlaga. Amb la narració d'Ernest Macià i els comentaris de Carme Lluveras. També del Baskonia-Joventut. Amb Francesc Ripoll el programa serà al Sabadell-Barça Atlètic de la primera RFEF. 

Amb Jordi Costa, per conèixer què prepara el "Tot Costa" de cara al dia mundial de la ràdio que se celebra el 13 de febrer. Connexió amb Las Vegas unes hores abans que es disputi la Superbowl per parlar amb l'enviat especial de Catalunya Ràdio, Francesc Garriga, i amb els periodistes del podcast de 3CAT "Tots al blitz" desplaçats també als Estats Units. 

A banda de tot això, seccions habituals com "Els Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià, el "VART", "Estic girat", "Gol Kubala" o "Edjogo Bonito". 

catradio.cat/totgira 
instagram.com/totgira 
facebook.com/totgira 
twitter.com/totgira 

Anar al contingut